Elektrische sigaret gezonder?

E-sigaretEen elektrische sigaret kopen  kan ik zeer veel gevallen een verstandig besluit zijn. Zo is elektrisch roken een veel minder schadelijke manier van roken. Maar een elektrische sigaret kopen heeft meer voordelen. Zo kunt u veel sneller van het echte roken afkicken, als u dat wilt. Het product wordt daarom dan ook veel gebruikt als manier om te stoppen met roken. Naast deze twee voordelen is het ook een groot pluspunt dat roken met een E-sigaret veel minder duur is. Dit in tegenstelling tot het tabakroken. Voor de aanschaf van een ‘namaak sigaret’, eentje met een goede kwaliteit, kunt u rekenen op vijftig euro tot honderd euro. Uiteraard zijn ze er ook goedkoper maar deze sigaretten moet u vaker bijvullen en de batterijen gaan meestal niet lang mee. Ook zijn er natuurlijk duurdere soorten E-sigaretten. Deze zijn meestal duurder omdat ze er mooier uitzien en omdat er extra accessoires bijzitten (tasje, extra batterijen, et cetera). Wat misschien wel het grootste voordeel van elektrisch roken is, is dat het veel minder schadelijk is dan het inhaleren van tabaksrook!

Waar zijn deze elektronische sigaretten te koop?

Elektronische sigaretten kunt u online kopen bij ons. We zijn de meest goedkope aanbieder van deze producten. Toen deze tabaksvervangers net op de markt kwamen, waren we al de eerste dealer. Inmiddels kunnen we ons ervaringsdeskundigen noemen. Hebt u interesse in een van onze E-sigaretten of accessoires maar hebt u een vraag of wilt u advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u deze producten ook in een fysieke winkel aanschaffen maar dan hebt u minder keus. We verkopen diverse sigaretten.

Waar moet ik op letten?

Al onze producten zijn gekeurd en goed bevonden. U kunt er dus zeker van zijn dat u altijd het beste in huis haalt. Toch is het belangrijk om te letten op bepaalde zaken. Neemt u het lijstje hieronder rustig door.

  • Let op de lengte van de E-sigaret. Het product moet goed aanvoelen.
  • Wat voor type roker bent u? Rookt u zo nu en dan? Dan voldoet een goedkoper apparaat. Bent u een verstokte roker, dan hebt u eentje nodig met een goede batterij en een grotere tank, zodat u niet constant hoeft op te laden of bij te vullen.
  • Het beste kunt u direct de Liquids naar keuze bijbestellen. Een flesje komt ongeveer neer op 10 pakjes sigaretten!
  • Let op de concentratie nicotine. Rookt u normaal gesproken lichte sigaretten? Zoek daar dan de juiste dosering bij.

Als je zelf sigaretten wilt maken, wat best veel mensen doen, kijk dan eens rond bij de website van Sigarettenmaker.nl