Hoe kan ik stoppen met roken?!

Het jaar 2015 is inmiddels al circa drie maanden oud. Aan het begin van het jaar hadden veel mensen het voornemen om nu dan eindelijk eens te stoppen met roken. Een verslaving die voor velen een last is geworden. Het kost veel geld, het is ongezond en je gaat er qua uiterlijk ook zichtbaar op achteruit als je jaren achtereen blijft roken. Kortom, er zijn alleen maar nadelen.

Hardnekkige verslaving

Roken is een verslaving die voor velen hardnekkig is. Stoppen is lastig, omdat men verslaafd is geraakt aan het stofje nicotine. Niet alleen nicotine is schadelijk voor de gezondheid, maar een e-sigaret bevat veel slechte stoffen. Stoffen die, zoals veel rokers weten, kanker kunnen veroorzaken. Je kunt daar laconiek over doen en sommige rokers doen dat ook, maar tegelijkertijd zijn er veel rokers te vinden die het behoorlijk vervelend vinden en er alles voor willen doen om definitief te stoppen.

Verslaving

E-sigaret als alternatief

Het beste alternatief is definitief stoppen met welke vorm van roken dan ook, maar dat is lastig. Het lukt maar weinig rokers om voor goed te stoppen. Veel rokers vallen vroeg of laat toch weer terug. Een elektronische sigaret is dan iets waar je eventueel op kunt terugvallen en als je nu rookt, dan kun je voor deze manier van roken kiezen om te kunnen stoppen. Bij het elektronische sigaret kopen op www.esigaretervaring.nl kun je overigens het best wel kiezen voor een exemplaar met nicotine, zodat de overstap niet te groot is. Als je bent verslaafd heb je immers behoefte aan nicotine en deze behoefte kun je met het e-roken langzaam afbouwen.

Aanbiedingen

E-roken hoeft niet duur te zijn. Online kun je als je slim bent zoeken naar aanbiedingen. Soms worden de e-sigaretten tegen stuntprijzen aangeboden. Voor een paar tientjes kun je starten met e-roken en kun je ervaren wat de voordelen zijn.