Testosterone Enanthate

SYNTHETISCHE TESTOSTERON ENANTHATE IS ER IN VERSCHILLENDE VORMEN. WAAR DEZE VORMEN ZICH VAN ELKAAR ONDERSCHEIDEN IS VOORNAMELIJK TE VINDEN IN DE WERKING, DUUR EN STERKTE.

Sommige anabolen werken slechts een paar dagen, andere anabolen werken soms tot meerdere weken. Ervaren gebruikers van anabolen zweren bij de vorm die een langdurige werking heeft. Zij geven onder meer aan meer profijt uit deze vorm te halen, en het feit dat je maar één keer per ongeveer twee weken hoeft te injecteren wordt als een groot pluspunt ervaren.

ZWARE ESTER

Hoe lang een anabole steroïde werkt is afhankelijk van de verbinding die het maakt met vetzuren. Bij het samenstellen van de anabole steroïde wordt daarom aan de basis een molecuul (ester) toegevoegd. Na inname wordt dit door het lichaam afgebroken, al voor de werkende stof het beoogde werk kan doen. De truc is om een zo optimaal mogelijke doorgaande afgifte van anabolen aan de spieren te realiseren. Enanthate is een goed voorbeeld van testosteron waaraan een zware ester is toegevoegd. Je hoeft deze testosteron slechts één keer per twee weken te injecteren. Er zijn er ook die één keer per week geïnjecteerd moeten worden, maar dat verschilt per merk en chemische samenstelling.

TESTOSTERONE ENANTHATE KOPEN LIJKT DUURDER, MAAR IS DOOR CONCENTRATIE GOEDKOPER

Een nadeel van enanthate is dat zodra de ester door het lichaam is afgebroken er minder testosteron overblijft dan bij de vormen die minder zwaar zijn als propionate. Uit onderzoeken is gebleken dat de testosteron soms wel minder dan 70% van het oorspronkelijke gewicht heeft behouden. Je zou hierdoor kunnen besluiten om een kuur te kopen die gebaseerd is op propionate. Begrijp echter dat de concentraties van de twee substantieel verschillen, enenthate worden geleverd in hoeveelheden van 250ml en propionate in ampullen van 100ml. Enethate komt per dosis een stuk voordeliger uit.

KICK STARTEN

Enanthate is een veel gebruikte testosteron, je hoeft het namelijk niet te injecteren. De werking van het middel is langdurig en traag en de afgifte van het synthetische hormoon dus ook. De langdurige werking van het middel heeft in, vooral de beginfase, dus ook veel tijd nodig voordat je enig resultaat boekt. Als je toch op een korte termijn wilt kunnen zien dat je anabolen gebruikt oftewel, meer spiermassa hebt gekregen, dan kan je overwegen om een combinatie van de twee vormen te nemen. Dit wordt door ervaren gebruikers ook wel `kick starten’ genoemd. In het kort komt het er op neer dat je start met het injecteren van doses enanthate en je vervolgens op het juiste moment start met propionate.

EINDIG JE KUUR MET EEN NA-KUUR

Een kuur die bestaat uit enanthate wordt bij voorkeur hoog gedosseerd toegediend. Dit komt door de trage werking van het middel. De langdurige werking van enathate maakt het een anabole steroïde die min of meer alleen geschikt is voor lange kuren van bijvoorbeeld 12 weken. Je moet bij gebruik van enanthate rekening houden met merkbare bijverschijnselen die een gevolg zijn van de invloed die het middel heeft op de natuurlijke hormoonproductie. Bij voorkeur beëindig je een kuur met een na-kuur om de natuurlijke hormoonhuishouding als het ware een zachte landing te geven, zo kan het lichaam rustig herstellen van de zware impact.

WOEDE-UITBARSTINGEN

Omdat enanthate een synthetische testosteron is waarvan de duur van de werking het belangrijkste kenmerk is, dien je er rekening mee te houden dat na toediening van het middel je op termijn, kort en lang, last zou kunnen krijgen van bijverschijnselen. Als je nooit eerder anabolen hebt gebruikt kunnen deze bijverschijnselen heftig zijn en je dagelijks leven significant beïnvloeden. Maar niet alleen die van jezelf, ook die van de mensen die direct naast je staan. Een veel voorkomend symptoom is agressief gedrag. Kleine zaken waar je normaal gesproken enigszins relaxt op zou reageren kunnen je door het gebruik van anabolen doen uitbarsten van woede. Een zaak om vooraf goed in de overweging mee te nemen.

PRIJS

Een goede manier om kennis te maken met anabolen en zichtbaar aan spiermassa te winnen is door gebruik te maken van samengestelde bulk kuren waarvan enanthate een belangrijk onderdeel is. Het middel is als het ware de kern van deze kuren. Deze testosteron is uitermate geschikt voor een snelle toename van spiermassa, gewicht en kracht. Een dergelijke kuur wordt afgesloten met een na-kuur en zal in de samengestelde kuur worden aangeboden. De prijs van een bulk kuur waar enanthate een belangrijk deel van uitmaakt kost gemiddeld 250 euro.