Wat doen peptides?

Peptides worden vaak als groeihormonen gebruikt. Ze hebben ongeveer dezelfde werking, omdat ze van groeihormonen zijn afgeleid. Peptides zijn in feite moleculen. De moleculen bestaan uit aminozuren en deze zijn verbonden met een Peptide verbinding. Zo een verbinding wordt ook wel een amino keten peptides genoemd. IGF-1 LR3 is de meest populaire Peptide.

Het is best een veel gevraagd product. Het werkt goed samen met een anabolenkuur of een HGH-cycle, maar het mag ook op zichzelf gebruikt worden. Het wordt gezien als de mildere versie van HGH en wordt daarom door mensen gebruikt die geen HGH willen gebruiken.

HGH wordt continue gebruikt terwijl je bij Peptides tussenpauzes hebt. Meestal gebruikt met Peptides als een tussenstap. Ook kan het zo zijn dat men alleen bij het gebruik van Peptides resultaten ziet. Vergeleken met HGH zijn ze betaalbaarder, maar HGH heeft eigenlijk een permanentere werking dan Peptides. Je gebruikt Peptides door ze in je spier intramusculair of buikvet (subcutaan) te injecteren. De plek van de injectie hangt af van het soort Peptide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *